zaterdag 13 november 2021

Kia EV6 - Achteruitkijkspiegel

AUTOWEEK
Kia EV6 - Achteruitkijkspiegel
Vanuit de Kia EV6, die je binnenkort in een vergelijkende test terug gaat zien bij AutoWeek, bespreekt Joas met Nic het opvallendste nieuws van afgelopen week. Er is een hoop te doen om Toyota, dat niet alleen de splinternieuwe Aygo X presenteerde, maar ook met een opvallende verklaring komt in het kader van de klimaatconferentie in Glasgow. En dan is er Alfa Romeo nog, dat een 'lichtvoetige' elektrische auto wil. De eerste test met de Kia EV6 hebben we overigens al in oktober gedaan.
Lees verder

Nieuwe BMW 2-serie Active Tourer - Back to Basics
BMW zet door met wat misschien wel zijn meest controversiële model is: de BMW 2-serie Active Tourer. De MPV-achtige mag zich in een geheel nieuwe vorm gaan bewijzen en kost voorlopig minimaal €41.558. Wat krijg je allemaal voor dat geld?
Lees verder

Ford Bronco - Eerste rijtest
De liefhebbers wachten gevoelsmatig al een eeuwigheid op een nieuwe Ford Bronco in retrostijl. Al in 2004 trok een studiemodel de aandacht tijdens de autoshow in Detroit, nu kunnen we op stap met de productieversie die via de grijze import ook zijn weg in ons land vindt.
Lees verder

Toyota Aygo, Citroën C1, Peugeot 107/108: vaarwel
De Toyota Aygo staat inmiddels op eigen benen. Daarmee komt er definitief een einde aan de drieling Toyota Aygo, Citroën C1 en Peugeot 107/108. Het drietal zal zeker in Nederland nog lang in het collectieve geheugen gegrift staan.
Lees verder

Hyundai: 'Wij geloven in waterstof'
Hyundai doet goede zaken met elektrische auto's en er zit nog veel meer in het vat. We vragen Michael Cole, CEO van Hyundai Europe, hoe dat succes tot stand kwam en wat we nog meer mogen verwachten van zijn merk.
Lees verder