woensdag 24 november 2021

Mercedes-Benz dient patent in voor lekke banden als noodrem

AUTOFANS
Mercedes-Benz dient patent in voor lekke banden als noodrem
Taal Nederlands We hebben het ons allemaal wel eens ingebeeld, maar wat zou jij doen als de remmen van je auto plots dienst weigerden? Mercedes-Benz lijkt nu het antwoord te bieden: je banden laten leeglopen.
Lees verder

Even schrikken: Polestar 5 nu al te zien in documentairevideo
Taal Nederlands De marketingafdeling van Polestar laat er geen gras over groeien. Hun Polestar 5 komt pas binnen een dikke twee jaar op de markt maar ze laten het model — alweer — in relatief afgewerkte vorm zien. Dat doen ze in het derde deel van hun documentaire die de ontwikkeling van het model in beeld brengt.
Lees verder

Amerikaanse Porsche-dealers roddelen over komst SUV boven Cayenne
Taal Nederlands Er doen vandaag geruchten de ronde dat Porsche aan een SUV zou werken die zich nog een trapje hoger dan de Cayenne zou positioneren. Sterker nog: sommige informanten spreken van een SUV met sedan-kenmerken. En je kent ons: een goed gerucht laten wij niet graag onopgepikt.
Lees verder

Yes please: Toyota USA plaagt met GR Corolla
Taal Nederlands We hopen er al even op maar het lijkt nu toch stilaan te gaan gebeuren. Toyota USA heeft namelijk een Corolla-interieur vol stiekeme GR-verwijzingen op zijn Instagramaccount gepost. Meer dan reden genoeg om nog eens weg te dromen bij onze render van de GR Corolla!
Lees verder

Officieel: Nieuwe Ford Ranger gaat grote broer F150 achterna
Taal Nederlands Ford heeft het doek van zijn gloednieuwe Ranger getrokken. De pick-up komt opnieuw naar Europa en belooft meer technologie en comfort dan de Ranger die hier nu al zo'n 10 jaar rondrijdt.
Lees verder