donderdag 25 november 2021

Modelupdate geeft Alpine A110 drie smaken

AUTOFANS
Modelupdate geeft Alpine A110 drie smaken
Taal Nederlands Alpine scherpt zijn A110-sportwagen aan voor 2022. Uiterlijk valt daar maar weinig aan te zien maar je zou het verschil vooral moeten merken in de catalogus. De A110 wordt voortaan in drie smaken verkrijgbaar met vermogens tot 300 pk en krijgt ook een welkome update in het infotainment.
Lees verder

Ionity mikt op 7.000 Europese snelladers tegen 2025
Taal Nederlands Het snellaadnetwerk van Ionity krijgt alweer een mooie duw in de rug. Zijn investeerders pompen nog eens 700 miljoen euro in het initiatief, waarmee Ionity tegen 2025 ongeveer 5.000 snelladers aan zijn netwerk wil toevoegen.
Lees verder

Nissan haakt af voor Autosalon, reden: corona
Taal Nederlands Nissan zal niet aanwezig zijn op het Autosalon van 2022, dat heeft de Belgische importeur inmiddels bevestigd. Het merk blijft er weg om zijn werknemers, partners en leveranciers te hoeden voor het coronavirus.
Lees verder

Peugeot e-208, e-2008, DS 3 Crossback, Opel Corsa-e en Mokka-e meer range dankzij banden en warmtepomp (2021)
Taal Nederlands Zustermerken Opel, Peugeot en DS rollen gelijktijdig een update uit voor hun compacte elektrische auto's. Dankzij aangepaste mechaniek geraken e-208, e-2008, DS 3 Crossback E-Tense, Corsa-e en Mokka-e tot 8% verder op één acculading. Vooral in de winter moet er een merkbaar verschil zijn.
Lees verder

BMW M wordt 50 jaar: wat is jouw favoriete M-auto?
Taal Nederlands BMW's Motorsport-afdeling, beroemd en berucht onder de hoofdletter 'M', viert binnenkort zijn vijftigste verjaardag. Om die te eren geeft BMW het originele M-logo opnieuw uit, waarmee je het gewoonlijke logo kan laten vervangen op jouw Bimmer. Dus droom even met ons mee: als je elk model uit de geschiedenis mocht kiezen, op welke BMW M zou jij je logo het liefste plakken?
Lees verder