donderdag 18 november 2021

Officieel: Volkswagen T-Roc krijgt facelift en nieuwe technologie (2021)

AUTOFANS
Officieel: Volkswagen T-Roc krijgt facelift en nieuwe technologie (2021)
Taal Nederlands Volkswagen heeft zijn T-Roc door de faceliftmolen gehaald. Na vier jaar trouwe dienst krijgt de compacte SUV het inmiddels typische VW-gezicht en de gebruikelijke digitalisering mee. Voor de liefhebbers blijft de auto ook als cabrio en als sportievere R-versie verkrijgbaar.
Lees verder

Over Tazio Magazine, met Johan Dillen en Dirk de Jager – RoadTrip #50
Taal Nederlands Nog eens een aflevering over old- en youngtimers in onze podcast van deze week. Meer zelfs: een aflevering over een nieuw gedrukt classic car-magazine: Tazio Magazine.
Lees verder

Hyundai toont "SUEV" SEVEN Concept
Taal Nederlands In aanloop naar de LA Auto Show heeft Hyundai het doek getrokken van zijn SEVEN Concept. Dit elektrische studiemodel moet de voorbode zijn voor een toekomstige Ioniq 7 en vindt meteen ook een nieuwe segmentnaam uit: de "SUEV".
Lees verder

VIDEO: VS-President Biden test launch control in Hummer EV
Taal Nederlands De GMC Hummer EV moet ergens bovenaan staan in de lijst van meest onwaarschijnlijke elektrische auto's. Dat het toch allemaal naar behoren werkt bewijst Joe Biden, overdag president van de VS maar na zijn uren blijkbaar snelheidsduivel.
Lees verder

Autosalon gaat door, maar met gereserveerde tijdslots
Taal Nederlands De aangepaste coronamaatregelen zetten alweer het mes tegen de keel van de evenementensector. Dat is niet anders voor het grootste auto-evenement van ons land, de Brussels Motor Show. Volgens FEBIAC zal dit nog steeds doorgaan, al stelt de organisator wel een paar nieuwe voorwaarden voor een bezoek.
Lees verder