Doorgaan naar hoofdcontent

Ook Opel Corsa-e en Mokka-e krijgen grotere actieradius

AUTOWEEK
Ook Opel Corsa-e en Mokka-e krijgen grotere actieradius
De elektrische Opel Corsa- en de Mokka-e komen voortaan verder op een vol accupakket. De actieradius van het elektrische tweetal is vergroot door een kleine reeks technische aanpassingen.
Lees verder

WayRay Holograktror: gedurfd elektrisch
Het Zwitserse techbedrijf WayRay heeft een in elk opzicht opmerkelijke auto voorgesteld. We maken kennis met de Holograktor, een voor deelprogramma's bestemde auto met een garnaal op het dak.
Lees verder

Zoveel stroom gaat verloren bij volledig opladen van EV's
Wie een elektrische auto wel eens van leeg naar helemaal vol opgeladen heeft, zal vast wel eens hebben gezien dat deze meer stroom trekt dan er in de accu hoort te kunnen. AutoBest heeft nu voor een reeks EV's in kaart gebracht hoe groot deze overschrijding precies is.
Lees verder

Bentley Continental GT ook als Mulliner Blackline
Bentley's met zwarte accenten zijn ons niet vreemd, maar kennelijk is er nog markt voor meer. Dat bewijst Bentley met de Mulliner Blackline. Een speciaal pakket aan zwarte aankleding van de hand van Bentley's bespoke-afdeling.
Lees verder

Nissan Qashqai - Welkom duurtest
De Nissan Qashqai bestaat in 2022 15 jaar. Dat is iets waarbij we zeker stil gaan staan in een duurtest met het nieuwe model. De Magnetic Blue 158 Mild Hybrid Tekna Plus ken je misschien al want in een eerdere test trad hij aan tegen een Volkswagen Tiguan. In de duurtestperiode zoeken we zeker nog een keer een andere sparringpartner. Ook zetten we deze versie met CVT tegen zijn handgeschakelde broertje. Die heeft dezelfde 1.3 turbo maar dan met 140 in plaats van 158 pk. En die versie kun je ...
Lees verder