maandag 15 november 2021

Peugeot 504 Cabriolet (1976) - In het Wild

AUTOWEEK
Peugeot 504 Cabriolet (1976) - In het Wild
De Peugeot 504 Cabriolet is volgens velen één van de meest smaakvolle auto's die het Franse merk ooit heeft voortgebracht. AutoWeek-lezer Arjan van den Berg spotte dit exemplaar, die al heel lang bij zijn eerste Nederlandse eigenaar is.
Lees verder

Vernieuwde Volvo XC40 nu al vanuit alle hoeken
De elektrische Volvo XC40 Recharge is niet aan te slepen en dus is het extra groot nieuws dat we je de gefacelifte XC40 nu al vanuit alle hoeken kunnen laten zien. AutoWeek kan je de vernieuwde XC40 én de aangescherpte XC40 Recharge niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen laten zien.
Lees verder

Test: Ferrari 812 Competizione
De 812 Competizione is niet de snelste Ferrari van het moment, maar zonder twijfel de bruutste. Met een atmosferische V12 die 830 pure pk's naar louter de achterwielen stuurt, is het wellicht zelfs de meest spectaculaire ooit. We geven de monumentale machine de sporen op het circuit van Fiorano.
Lees verder

Audi en BMW reageren op overnamegeruchten McLaren
McLaren zou op het punt staan om overgenomen te worden door Audi of BMW. Alle drie de partijen reageren op deze geruchten. BMW lijkt al uit de wedstrijd te zijn en ook een overname door Audi is zeker nog niet rond.
Lees verder

BMW: 'Nederland kan wel klaar zijn voor EV's, anderen niet'
BMW is één van de vele grote merken die de belofte om in 2040 alleen nog elektrische auto's te verkopen niet aangaan. Volgens een kopstuk van het bedrijf heeft BMW niet genoeg vertrouwen in de infrastructuur in diverse landen.
Lees verder