maandag 29 november 2021

Porsche brengt de jaren 90 terug

AUTOWEEK
Porsche brengt de jaren 90 terug
Soms heeft iets gewoon even wat tijd nodig om (weer) leuk te worden. Hoewel allerlei zaken uit de jaren 80 weer helemaal hip zijn, schakelt Porsche alvast door naar de jaren 90 met enkele bekende en zeer opvallende kleuren.
Lees verder

Eerste landelijke strooinacht achter de rug
In vrijwel heel Nederland is afgelopen avond en nacht strooizout gestrooid. Daarmee was sprake van de eerste landelijke strooiacties van dit seizoen.
Lees verder

Suzuki S-Cross vanaf net geen €27.000
De inkt van de brochure van de nieuwe Suzuki S-Cross is nog nauwelijks droog of we kunnen je al vertellen wat de nieuwe cross-over moet gaan kosten. De nieuwe Suzuki S-Cross heeft een vanafprijs van net geen €27.000 en is vanaf 17 december bij de Suzuki-dealers in levenden lijve te zien.
Lees verder

De 7 kanshebbers op de titel Auto van het Jaar 2022
De Toyota Yaris werd vorig jaar bekroond tot Auto van het Jaar 2021 en inmiddels zijn de automobiele kanshebbers voor de titel Auto van het Jaar 2022 bekend. Welke nieuwkomer vindt jij dat er met die titel aan de haal moet gaan?
Lees verder

Mitsubishi brengt Ralliart terug
Mitsubishi brengt de naam van zijn voormalige sport- en autosportafdeling Ralliart. Reken vooralsnog echter niet op extra krachtige versies of op een nieuwe Lancer Evo, Mitsubishi verdunt het label namelijk tot niets anders dan een pakketje stickers en speciale vloermatten.
Lees verder