maandag 22 november 2021

Skoda Karoq bijna klaar voor tweede ronde

AUTOWEEK
Skoda Karoq bijna klaar voor tweede ronde
De Skoda Karoq begint bijna aan de tweede ronde. De gefacelifte compacte SUV wordt over iets meer dan een week aan de wereld getoond.
Lees verder

Tweede Fiat 500 voor de helft van de prijs
Het uit de Verenigde Staten over komen waaien Black Friday gaat hand in hand met grote kortingen op producten. Fiat stunt op bijzondere wijze mee met de 500. Wie twee nieuwe Fiats 500 Hybrid bestelt, krijgt de tweede namelijk voor de helft van het geld.
Lees verder

'Kentekenregistratie kleine voertuigen blijft achter'
De kentekenplicht wordt per 2022 behoorlijk uitgebreid. Vooral landbouw- en bouwvoertuigen moeten ook bij de RDW worden geregistreerd. Dat loopt nu aardig door, maar een bijzondere categorie blijft nog achter.
Lees verder

Chinese Great Wall opent Europees hoofdkantoor in Duitsland
De Chinese fabrikant Great Wall Motors heeft in Duitsland zijn Europese hoofdkwartier gevestigd. De autobouwer heeft dan ook grootste plannen om vanuit zijn Europese thuisbasis de rest van Europa te veroveren.
Lees verder

Jaguar XJ-C heftig gemoderniseerd
De Jaguar XJ-C is in XJ-land een van de minst voorkomende modellen. De coupé op basis van de XJ Series II wordt op wel heel uitbundige wijze gemoderniseerd. Niemand minder dan het Poolse Carlex Design valt verantwoordelijk te houden voor de grondig aangepakte klassieke coupé.
Lees verder