woensdag 10 november 2021

Toyota gaat Yaris in Tsjechie produceren

AUTOZINE
Toyota gaat Yaris in Tsjechie produceren
Toyota Motor Manufacturing Czech Republic (TMMCZ) in Kolin, Tsjechi? is begonnen met de productie van de Toyota Yaris. Het is de tweede Europese Toyota fabriek die de Yaris produceert. De Toyota Yaris loopt sinds jaar en dag ook van de band bij Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) in Valenciennes.
Lees verder

Volvo tekent verklaring op COP26
H?kan Samuelsson, Chief Executive van Volvo Cars, zal op de VN-klimaatconferentie COP26 samen met regerings- en industrieleiders de Glasgow Declaration on Zero Emission Cars and Vans ondertekenen. De Glasgow Declaration, die op COP26 in het kader van de Wereldtransportdag werd onthuld, is een verbintenis van industrieleiders en regeringen om voertuigen die rijden op fossiele brandstoffen geleidelijk uit te bannen op de belangrijkste markten tegen 2035 en wereldwijd tegen 2040.
Lees verder

Opel Mokka-e wint Gouden Stuurwiel 2021
De nieuwe 100% elektrische Opel Mokka-e heeft de Gouden Stuurwiel-award gewonnen: een van de belangrijkste onderscheidingen in de Duitse autobranche. Daarmee treedt de Mokka-e in de voetsporen van de Corsa-e die de award, ook wel das Goldenes Lenkrad, in 2020 won. Het is de negentiende keer dat Opel een Gouden Stuurwiel in ontvangst mag nemen.
Lees verder

C3 You wordt voordeligste Citroen
De Citroen C1 gaat eind dit jaar uit productie. De positie aan de onderzijde van het gamma wordt opgevuld door de Citroen C3 C You!, een instapversie van de B-segmenter. De laatste exemplaren van de C1 zijn nog wel uit voorraad leverbaar.
Lees verder

Ford introduceert Puma ST Gold Edition
De Puma ST Gold Edition komt naar Nederland. Het uiterlijk van deze unieke Puma ST is samengesteld op basis van de voorkeuren van zon 275.000 Ford-fans die via Twitter en Instagram zijn opgegeven. De in Agate Black gespoten Puma ST Gold Edition valt op met zijn goudkleurige details. De gouden 19-inch 5x2-spaaks velgen vormen perfecte combinatie met de rode remklauwen en de ST Gold Edition striping is een ware blikvanger. Vanbinnen vallen direct de Aurora Gold stiksels op die de deurpanelen, sportstoelen, het sportstuur en de versnellingspookhoes sieren.
Lees verder