dinsdag 16 november 2021

Toyota GR86 laat flink meer in zijn kaarten kijken (2021)

AUTOFANS
Toyota GR86 laat flink meer in zijn kaarten kijken (2021)
Taal Nederlands Toyota heeft meer details vrijgegeven over de Europese specificaties van zijn nieuwe GR86. De Gazoo Racing 86 gebruikt een 2,4 liter grote boxermotor, goed voor 234 pk.
Lees verder

Dieselrijders opgepast: vanaf 2022 verstrengt de Brusselse LEZ
Taal Nederlands Met ingang van het nieuwe jaar verstrengt de lage-emissiezone van Brussel alweer een beetje. Concreet zullen er minder dieselwagens op leeftijd toegelaten worden binnen de grenzen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Voor andere brandstoffen blijven de huidige beperkingen van kracht.
Lees verder

Subtiel getuned: Novitec geeft Ferrari Roma extra vermogen
Taal Nederlands De Roma staat nog maar amper in de showrooms en de tuners gaan al met de nieuwe Ferrari aan de haal. Novitec geeft het vermogen van de Roma namelijk een extra boost maar laat het uiterlijk opmerkelijk ongemoeid. Gek of geniaal?
Lees verder

Mazda CX-50: Ruige SUV voor Amerikaanse markt (2021)
Taal Nederlands Mazda lanceert voor de Noord-Amerikaanse markt een nieuwe SUV. Die CX-50 mag je zien als het stoerdere broertje van de CX-5. Europese klanten zullen moeten wachten op grotere broer CX-60 die wel naar onze contreien komt.
Lees verder

La bête? Deze 5 opmerkelijke auto's sierden het Franse presidentiële wagenpark
Taal Nederlands Terwijl de Amerikaanse president traditioneel kiest voor Cadillac, onze eigenste Koning Filip gezien wordt in een S-Klasse en The Queen zich steeds per Jaguar laat brengen, krijgt president Macron van Frankrijk een DS7 hybride-SUV. Vind je dat al raar? Dan heb je het autorepertiore van de voorgaande Franse presidenten nog niet gezien.
Lees verder