zondag 21 november 2021

Toyota Hilux wint Pick-up Award 2022

AUTOZINE
Toyota Hilux wint Pick-up Award 2022
De Toyota Hilux is de winnaar van de zesde International Pick-up Award 2022/2023. De uitreiking van de onderscheiding voor middelgrote pick-ups vond plaats tijdens Solutrans 2021, een beurs voor zware en lichte commerciele voertuigen, in Lyon, Frankrijk.
Lees verder

VW werkt aan slim chassis van toekomst
Software speelt bij Volkswagen een sleutelrol in de ontwikkeling van chassis- en stuursystemen die geschikt zijn voor autonoom rijden. De nieuwste ontwikkeling waaraan het merk werkt is de volgende generatie van een intelligent chassis en een steer-by-wire stuursysteem.
Lees verder

Mercedes participeert in Hooghkamer
Mercedes-Benz participeert met twee volledig elektrische deelautos in het Voorhoutse nieuwbouwproject Hooghkamer. Het concept, dat op 17 november 2021 gelanceerd is, maakt energierijk wonen mogelijk. De woningen in Voorhout genereren meer energie dan ze verbruiken, waardoor het overschot kan worden opgeslagen ineen zogeheten buurtbatterij en gebruikt kan worden voor het laden van de elektrische deelautos.
Lees verder

Ferrari presenteert Daytona SP3
Tijdens het 2021 Ferrari Finali Mondiali-event op het Italiaanse circuit van Mugello heeft Ferrari een nieuw lid van de Icona-serie onthuld: de Ferrari Daytona SP3. Na de Monza SP1 en SP2 is deze limited edition het derde lid van Ferrari's Icona-serie. Het design van de Daytona SP3 is ge?nspireerd op de sport prototypes uit de historie van het merk. De naam van het nieuwe Icona-model verwijst naar de 1-2-3 overwinning die Ferrari op 6 februari 1967 boekte tijdens de 24 Uren van Daytona, waar respectievelijk de 330 P3/4, de 330 P4 en de 412 P als eerste, tweede en derde de finishlijn passeerden.
Lees verder

Autotest: MG Marvel R
Autofabrikanten prijzen hun producten vaak aan met de meest prachtige claims. Ze beloven "een nieuwe rijbeleving", "een nieuwe dimensie in mobiliteit", "ultiem rijplezier" en meer. Met de komst van de Marvel R komt daar iets bij waar zelfs de reclamemakers niet aan hebben gedacht: een nieuwe vorm van snelheid! Lees hoe dat precies zit.
Lees verder