dinsdag 9 november 2021

Verbazend of niet: DBX blijkt redding Aston Martin

AUTOFANS
Verbazend of niet: DBX blijkt redding Aston Martin
Taal Nederlands De kwartaalcijfers bij Aston Martin liegen er niet om: het luxemerk heeft het nog steeds niet gemakkelijk. Ook in het derde kwartaal van 2021 draaiden de Britten verlies, al is er wel één — best omvangrijk — lichtpunt: de DBX.
Lees verder

Vet: Hyundai Grandeur Heritage Series is 80's EV (2021)
Taal Nederlands Het Zuid-Koreaanse Hyundai kijkt dit jaar duidelijk met weemoed terug naar haar verleden. Na de originele Pony die in een elektrisch jasje werd gestoken is het nu de beurt aan de Grandeur, het vlaggenschip van Hyundai uit de jaren 80.
Lees verder

Kia plaagt met EV9: Na zeven komt...
Taal Nederlands Kia en zustermerk Hyundai hebben de plannen om met een rotvaart nieuwe EV's op de markt te brengen. Na Ioniq 5 en EV6 is het nu al tijd voor Ioniq 7 en EV9. Van die laatste hebben we nu een eerste plaagstoot in handen.
Lees verder

Rijtest + video: Volkswagen ID.4 1st Edition Max 77 kWh (2021)
Taal Nederlands Sla er de ranglijsten maar op na, maar de Volkswagen ID.4 heeft op zowat een jaar tijd een stabiele plaats ingenomen in de top 10 van EV-inschrijvingen. Met dank aan de zakelijke markt natuurlijk. Wat deze leasinglieveling ook weer precies in zijn mars heeft?
Lees verder

Autosalon Brussel 2022: Invasie van de Chinezen
Taal Nederlands We krijgen een steeds beter beeld van de Brussels Motor Show 2022. Meer dan 50 auto- en lichte bedrijfsvoertuigenmerken hebben ondertussen te kennen gegeven present te tekenen. Opvallend is de grote aanwezigheid van (nieuwe) Chinese merken.
Lees verder