woensdag 3 november 2021

Volkswagen ID5 onthuld

AUTOWEEK
Volkswagen ID5 onthuld
Woensdag trekt Volkswagen het doek van de ID5, de coupé-variant van de ID4 die net een tikje hoger zal worden gepositioneerd. AutoWeek mocht het model vast bekijken en dit zijn de details.
Lees verder

Volkswagen ID5 - Eerste Kennismaking
De ID3 was voor Volkswagen de aftrap van het elektrische tijdperk. Inmiddels verkoopt grotere broer ID4 heel aardig en volgrnd jaar wordt de reeks van boven aangevuld met de ID5. Dat is op het oog een coupé-versie van de ID4, maar Volkswagen ziet er iets meer in. Wij bekijken de auto van dichtbij om te zien wat VW daarmee bedoelt.
Lees verder

Registratie (land)bouwvoertuigen zet eindsprint in
Het lijkt erop dat veel eigenaren van landbouw- en bouwvoertuigen deze op de valreep toch nog snel registreren bij de RDW. Het aantal registraties nam afgelopen maand snel toe, meldt de Dienst Wegverkeer.
Lees verder

Autofabrikanten slaan alarm: 'Groot tekort aan snelladers'
De toename van het elektrisch rijden in Europa wordt geremd door de gebrekkige laadcapaciteit, waarschuwt de Europese federatie van autofabrikanten, de ACEA.
Lees verder

Vernieuwde BMW 3-serie Touring gesnapt
De huidige BMW 3-serie is inmiddels een kleine drie jaar oud en dat betekent dat het binnenkort tijd is voor wat BMW de Life Cycle Impulse (LCI) noemt. Een facelift dus. Zowel de sedan als de Touring worden vernieuwd en vandaag hebben we die laatste voor het eerst in beeld.
Lees verder