dinsdag 30 november 2021

Zeven finalisten voor Auto van het Jaar 2022 bekend

AUTOFANS
Zeven finalisten voor Auto van het Jaar 2022 bekend
Taal Nederlands Een jury van onafhankelijke journalisten heeft zijn zeven finalisten voor de titel 'Europese Auto van het Jaar 2022' bekend gemaakt. Spoiler alert: we zijn zo'n 85% zeker dat het een elektrische auto wordt.
Lees verder

Lekker retro: bestel je Porsche nu met 90's-laklaag
Taal Nederlands Met het Paint To Sample-aanbod van Porsche krijg je al sinds een paar jaar de keuze uit ontelbare iconische lakkleuren. Daar voegen de Stuttgarters nu een aantal tinten aan toe, en als je de jaren 90 nog gekend hebt komen die je ongetwijfeld bekend voor.
Lees verder

BMW Concept XM wordt krachtigste M-model ooit
Taal Nederlands Het is zover: BMW heeft het doek van zijn Concept XM getrokken. De monster-SUV moet een voorbode zijn voor BMW's eerste toegewijde M-model sinds de M1, en belooft tevens de krachtigste M-auto ooit te worden.
Lees verder

Skoda Karoq krijgt subtiele opfrisbeurt
Taal Nederlands Je populaire auto's moet je koesteren, dat weten ze bij Skoda ook. Daarom krijgt hun middelgrote SUV, de Karoq, nu een welverdiende facelift. Het recept blijft daarbij ongewijzigd maar de auto wordt uiterlijk en innerlijk subtiel gemoderniseerd.
Lees verder

Audi Brussels mag waarschijnlijk Q4 e-tron produceren
Taal Nederlands Audi heeft plannen om de Q4 e-tron in ons land te produceren, dat bevestigde het merk aan onze Duitse collega's van Automobilwoche. De fabriek in Duitsland zou de enorme vraag naar het model niet alleen kunnen bolwerken, en dus zouden de overtollige Q4's in Vorst van de band moeten rollen.
Lees verder