Doorgaan naar hoofdcontent

'Audi R8-opvolger volledig elektrisch'

AUTOWEEK
'Audi R8-opvolger volledig elektrisch'
Audi zal vanaf 2026 alleen nog volledig elektrische modellen uitbrengen. Wie hoopt dat Audi voor die tijd nog een opvolger van de R8 uitbrengt met een verbrandingsmotor, moeten we helaas teleurstellen.
Lees verder

Dit is de nieuwe Mini
Mini werkt aan een volledig nieuwe generatie van (in ieder geval) de driedeurs Mini. Hoewel die voorlopig nog niet op de markt komt, kunnen we 'm nu al in volle glorie zien.
Lees verder

MG ZS EV - Facelift Friday
Het belangrijkste nieuws bij de facelift van de elektrische MG ZS EV is ongetwijfeld de komst van een Long Range-versie met bijbehorende actieradius. Ook op uiterlijk vlak is er echter veel veranderd.
Lees verder

Volkswagen beleeft forse verkoopdaling in november
Volkswagen loopt behoorlijk te stoeien met het immer voortdurende chiptekort. Het meest recente bewijsstuk? De totale verkoop van de maand november, die ten opzichte van vorig jaar een behoorlijk forse dip doormaakt.
Lees verder

'EV-occasion zal lang erg duur blijven' - AutoWeek Podcast
Een mooie mijlpaal, dit is de 50ste aflevering van onze podcast! Alweer krap twee jaar zijn we onderweg, en voorlopig gaan we niet stoppen ook. Marco en Roy blikken in deze jubileumaflevering terug op de afgelopen twee jaar, waarin extreem veel is veranderd in autoland. Zo rijzen de prijzen voor nieuwe auto's de pan uit. Daarnaast duiken we iets dieper in de problematiek van verbruiksmetingen bij elektrische auto's en komen de vaste rubieken langs. Daarin aandacht voor onder meer TVR en Bentley.
Lees verder