woensdag 29 december 2021

Benzine in Nederland bijna duurste ter wereld

AUTOWEEK
Benzine in Nederland bijna duurste ter wereld
We klagen in Nederland steen en been over wat we bij de pomp kwijt zijn. Nog nooit lag de benzineprijs zo hoog als in 2021 en we zien met enige jaloezie hoe onze buurlanden goedkoper uit zijn. Als we benzineprijzen van over de hele wereld erbij pakken, ziet er niet bepaald rooskleuriger voor ons uit.
Lees verder

Eindejaarsvideo - Lars - Hyundai Ioniq 5
Lars Krijgsman tikt het hele jaar onze website vol, maar voor deze eindejaarsvideo is hij even achter zijn toetsenbord vandaan gekropen. Vanuit een Hyundai Ioniq 5 vertelt hij wat hem afgelopen jaar is opgevallen aan autonieuws.
Lees verder

Ford Crown Victoria (2011) - In het Wild
De Ford Crown Victoria is in Nederland zeer zeldzaam en toch zullen velen direct weten wat het is als ze er eentje spotten. De 'Crown Vic' is immers bij ons vooral bekend geworden als 'de politieauto uit de VS'. Deze witte lijkt dat ooit ook geweest te zijn.
Lees verder

'Nog honderdduizenden te vervuilende diesels in Nederland'
In Nederland rijden nog honderdduizenden dieselauto's rond die te veel milieuvervuiling veroorzaken, meldt Het Financieele Dagblad. Daarbij doelt men onder meer ook op dieselauto's met sjoemelsoftware aan boord, die ondanks de ongeoorloofde gang van zaken nog gewoon de weg op mogen.
Lees verder

Vierwielaandrijving voor plug-in hybride Mercedes-Benz S-klasse
Mercedes-Benz breidt de prijslijst van de S-klasse uit met nieuwe vierwielaangedreven plug-ins. Zowel de S-klasse als langere S-klasse Lang zijn er voortaal ook als S580e 4Matic.
Lees verder