maandag 20 december 2021

Bob Lutz, geestelijk vader van legendes - Achtergrond

AUTOWEEK
Bob Lutz, geestelijk vader van legendes - Achtergrond
De term 'car guy' lijkt te zijn uitgevonden voor Bob Lutz: hij was de geestelijk vader van legendes als de BMW 2002 turbo, de Opel GT en de Dodge Viper. Het levensverhaal van een macho die de autowereld steeds weer wist te verbazen.
Lees verder

Mercedes-Benz C-klasse All-Terrain - Eerste rijtest
Heb je zin om af en toe eens buiten de gebaande paden te rijden? Dan kun je dankzij de vierwielaandrijving en de grotere bodemspeling goed uit de voeten met de nieuwe Mercedes-Benz C-klasse All-Terrain. Niet dat iemand dat met deze auto gaat doen, natuurlijk ...
Lees verder

Porsche 968 - Op de rollenbank
In de rubriek Op de rollenbank zijn de afgelopen jaren heel wat Porsches gepasseerd. Maar de 968 ontbrak nog. Zegt dit model je niks? Dat is heus geen schande. Koen Beckers komt helemaal uit Belgiƫ om zijn auto aan een test te laten onderwerpen en frist intussen even ons geheugen op over wat een 968 ook alweer precies is.
Lees verder

Lockdown: dit betekent het voor de autobranche
Het zal je niet ontgaan zijn dat ons land voor de zoveelste keer in lockdown zit. Wat dat betekent voor bedrijven in de autobranche en hun klanten, lees je hier.
Lees verder

Tien auto's getipt als beste beleggingsobjecten
Het Amerikaanse bedrijf Hagerty heeft tien auto's getipt die volgend jaar de grootste kans lopen om in waarde te stijgen. Daar zitten ook heel gewone auto's tussen.
Lees verder