vrijdag 17 december 2021

Dacia maakt prijzen Jogger bekend

AUTOZINE
Dacia maakt prijzen Jogger bekend
De Jogger is veelzijdig nieuw model van Dacia dat die zaken verenigt: de lengte van een stationwagen, de interieurruimte en laadcapaciteit van een MPV en de veelzijdigheid van een SUV. De prijzen beginnen vanaf 19.150 euro. Bestellen kan per direct en vanaf eind maart 2022 staat de Jogger bij de Nederlandse Dacia dealers.
Lees verder

Fiat verdubbelt EV-subsidie
Om mensen nog meer te stimuleren over te stappen naar een volledig elektrische auto, verdubbelt Fiat deze maand de overheidssubsidie voor particuliere kopers en leaserijders van een Fiat 500E.
Lees verder

Renault prijst Megane E-Tech Electric
Renault maakt de prijzen bekend van de Megane E-TECH. De nieuwkomer in het EV-segment wordt geleverd met keuze uit twee batterijpakketten, waarbij de versie met 60 kWh-batterij per direct is te bestellen bij de Renault dealer. De orderboeken van de Megane E-Tech electric met 40 kWh-batterij openen in een later stadium.
Lees verder

Citroen toont My Ami Buggy Concept
Citroen toont de My Ami Buggy Concept. Zijn grote wielen verraden het al: de My Ami Buggy Concept heeft een avontuurlijk karakter. Dat wordt aan de voor- en achterzijde nog eens benadrukt door de bull-bars, de wieldoppen en de grilles van de koplampen, alsook de bumpers en de frontpanelen, met in het midden de dubbele chevrons. Het silhouet krijgt een extra stoere uitstraling met nieuw ontworpen, extra brede spatborden en buisvormige dorpels. Op het dak benadrukken het bagagerek en het reservewiel het avontuurlijke karakter van deze concept car. Al deze decoratieve elementen zijn uitgevoerd in geipmpregneerd zwart.
Lees verder

Autotest: SsangYong Korando e-Motion
Het is enige jaren stil geweest rondom SsangYong. Toch zat SsangYong zeker niet stil! Het heeft echter enige tijd geen auto's meer gemaakt die waren gericht op de Europese markt en de Nederlandse markt in het bijzonder. Nu komt de Koreaanse specialist op het gebied van terreinwagens terug met de "Korando e-Motion". Weet SsangYong met deze elektrisch aangedreven SUV zijn plaats terug te veroveren?
Lees verder