Doorgaan naar hoofdcontent

Dit lees je in AutoWeek 50

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 50
AutoWeek 50 vanaf morgen in de winkel of valt deze week op je deurmat. Deze week tref je zoals je gewend bent weer enkele interessante eerste rijtests, waaronder een met de Rivian R1T. Een elektrische pick-up uit de VS waar veel van verwacht wordt. Ook rijden we de Maserati Grecale al en hebben we een heuse Porsche 968 op de rollenbank staan.
Lees verder

Mysterieus Lexus-nieuws: elektrische hatchback, shooting brake én cabriolet
Na vijftien nieuwe concept-cars in één keer dachten we wel even klaar te zijn met Toyota en Lexus, maar dat blijkt onterecht. Op één van de vrijgegeven afbeeldingen van Lexus prijken namelijk auto's die in de presentatie zelf niet zijn genoemd.
Lees verder

Toyota investeert tientallen miljarden euro's in elektrisch rijden
Toyota pompt tientallen miljarden in de ontwikkeling en productie van elektrische auto's. De grootste autofabrikant ter wereld wil voor het eind van het decennium jaarlijks 3,5 miljoen volledig elektrische auto's verkopen.
Lees verder

Tesla gaat cryptomunt Dogecoin accepteren als betaalmiddel
Tesla maakt het bij wijze van proef mogelijk voor klanten om met Dogecoins voor Tesla-merchandise te betalen. Dat laat topman Elon Musk dinsdag weten via Twitter. Wanneer de proef begint, is niet bekend. Tesla haalde eerder dit jaar nog een streep door het betalen met Bitcoins.
Lees verder

Nio presenteert deze week Tesla Model 3-concurrent
Het Chinese Nio staat op het punt om een uiterst belangrijk model aan de wereld te tonen. Komende zaterdag gaat het doek zo goed als zeker van een ET5 gedoopte sedan, die zijn pijlen richt op auto's als de Tesla Model 3 en de nieuwe BMW i3.
Lees verder