dinsdag 21 december 2021

Dit lees je in AutoWeek 51/52

AUTOWEEK
Dit lees je in AutoWeek 51/52
Veel oud en nieuw in dit extra dikke dubbelnummer om het jaar mee uit te knallen. Zo is er het afscheid van de Citybug, maar ook de vooruitblik naar de plannen van autofabrikanten. Er is het jubileum van de Renault 4 maar ook de test van twee elektrische sleeën van Mercedes en BMW. We maken een analyse van de occasionmarkt en we testen multimediasystemen in acht B-segmenters. En natuurlijk kijken we terug op 2021.
Lees verder

Open Maserati MC20 in beeld
Maserati gunt ons een eerste blik op aangekondigde cabrioletversie van de Maserati MC20. Veel stelt die blik trouwens nog niet voor.
Lees verder

Tesla 'Holiday Update': dodehoekcamera, nieuwe interface en meer
Traditioneel komt Tesla rond de feestdagen met een grote software-update. Deze 'Holiday Update' brengt deze keer wel heel veel nieuws, vooral voor Model 3- en Model Y-rijders.
Lees verder

Fiat Ducato - Op de brug
Een eigen camper stond al jaren op het lijstje van Jantina Scheltema, maar wat ze wilde was eigenlijk niet te koop: basic, robuust en rap genoeg om met het verkeer mee te komen. Zelf bouwen bleek de beste oplossing. Tijd om na vier jaar en dik 80.000 kilometer avontuur de balans op te maken: is Jantina's camper klaar voor nog meer reisplezier?
Lees verder

Volvo P1800 (1966) - In het Wild
De Volvo P1800 wordt door velen beschouwd als de mooiste Volvo ooit. Daar valt wellicht over te twisten, maar een bijzondere spot is dit hoe dan ook!
Lees verder