Doorgaan naar hoofdcontent

Facelift: Skoda Karoq krijgt subtiele opfrisbeurt (2021)

AUTOFANS
Facelift: Skoda Karoq krijgt subtiele opfrisbeurt (2021)
Taal Nederlands Je populaire auto's moet je koesteren, dat weten ze bij Skoda ook. Daarom krijgt hun middelgrote SUV, de Karoq, nu een welverdiende facelift. Het recept blijft daarbij ongewijzigd maar de auto wordt uiterlijk en innerlijk subtiel gemoderniseerd.
Lees verder

Techart creƫert getunede Porsche 911 in politietenue
Taal Nederlands Dat het Duitse tuningbedrijf Techart een Porsche onder handen neemt is niks nieuws, maar dat ze die daarna ook van politielivrei voorzien wel. Geen nood: deze 911 Targa 4 wil je alleen aan de kant zetten indien je auto voorzien is van onveilige modificaties.
Lees verder

Eerste blik: Range Rover 2022
Taal Nederlands Land Rover is klaar met de vijfde generatie Range Rover die zichzelf terug moet kronen tot koning der luxe-SUV's. Autofans ging alvast een kijkje nemen.
Lees verder

Continental GT Mulliner Blackline is Bentley zonder chroom
Taal Nederlands Zowat iedereen ziet zijn auto tegenwoordig liever met wat zwarte accenten. Dat merken ze zelfs bij Bentley, waar hun klantenbestand steeds vaker vraagt om het aristocratische chroom achterwege te laten. Onder het motto "klant is koning" presenteren ze dan maar deze Continental GT Mulliner Blackline.
Lees verder

Opel Astra nu ook als Sports Tourer-breakversie
Taal Nederlands De Opel Astra komt er als vanouds opnieuw als compacte break. Deze Sports Tourer-versie volgt het voorbeeld van zijn Franse neef, de 308 SW, met een kofferruimte van ruim 1.600 liter en meteen twee plug-inhybride aandrijflijnen.
Lees verder