vrijdag 17 december 2021

Ford Everest in beeld

AUTOWEEK
Ford Everest in beeld
Ford Australiƫ laat een geheel nieuwe Ford Everest zien. Die nog gecamoufleerde auto is een logische stap, want de Everest is niets meer of minder dan het SUV-broertje van de Ranger.
Lees verder

Rivian maakt eerste kwartaalcijfers bekend
Rivian, de Amerikaanse fabrikant van de elektrische R1T en R1S, maakt zijn eerste kwartaalcijfers bekend. Het inmiddels beursgenoteerde bedrijf duikt in het rood en zegt de voor dit jaar gestelde doelen niet te gaan halen. Rivian zit echter niet bij de pakken neer en grijpt de gelegenheid aan om een plan voor een nieuwe fabriek te presenteren.
Lees verder

Volkswagen verbetert Golf-infotainment
Volkswagen voert verbeteringen door aan het infotainmentsysteem van de Golf. Het systeem wordt sneller en maakt in theorie zelfs een einde aan het onbedoeld aanraken van de 'sliders' onder het scherm.
Lees verder

Europese autoverkoop opnieuw hard geraakt in november
De Europese autoverkoop laat voor de vijfde maand op rij rode cijfers zien, blijkt uit cijfers van brancheorganisatie ACEA. Afgelopen november daalde het aantal verkochte auto's met maar liefst 20,5 procent ten opzichte van dezelfde maand in 2020. Daarmee is het de slechtste novembermaand sinds 1993.
Lees verder

Mercedes-Benz Vision EQXX beter te zien
Mercedes-Benz plaagt ons al sinds eind vorig jaar met teaserbeelden van de Vision EQXX: een elektrische concept-car die vooral moet dienen als bewijs voor alle kennis en kunde die het merk met de ster in huis heeft op EV-gebied. Het laatste plaatje dat Mercedes-Benz naar buiten brengt, geeft gecombineerd met de eerdere beelden een goed beeld van het definitieve uiterlijk van de EQXX.
Lees verder