Doorgaan naar hoofdcontent

Ford geeft extra kleur aan Mustang MachE

AUTOZINE
Ford geeft extra kleur aan Mustang MachE
Ford heeft nieuws voor liefhebbers die het leven graag een beetje kleur geven, maar niet per se in de markt zijn voor de razendsnelle Mustang Mach-E GT. De voorheen exclusief aan het topmodel van de line-up voorbehouden kleuren Cyber Orange en Grabber Blue zijn nu ook beschikbaar voor alle overige uitvoeringen van de Mustang Mach-E.
Lees verder

Kia maakt prijs Sportage 2022 bekend
Kia heeft de Nederlandse prijzen vrijgegeven van de geheel nieuwe Sportage. De vijfde generatie van de SUV combineert een gespierd Opposites United design met een modern interieur en drie verschillende, ge?lektrificeerde aandrijflijnen. De mild hybride, hybride ?n plug-in hybride hebben stuk voor stuk een relatief laag verbruik ?n, mede vanwege de lage CO2-uitstoot, gunstige prijzen.
Lees verder

Lexus onthult ROV Concept
Lexus presenteert de ROV (Recreational Off-highway Vehicle) conceptcar. Met zijn unieke waterstofmotor maakt het studiemodel nagenoeg emissievrije mobiliteit mogelijk. Dat combineert hij met offroad-eigenschappen. Bij het ontwerpen van de ROV streefden de designers van Lexus naar looks die in elke natuurlijke omgeving passen. Tegelijkertijd stond de Lexus human centred filosofie centraal.
Lees verder

Toyota introduceert Corolla Cross
Toyota heeft de Corolla Cross onthuld, de eerste SUV variant van de Toyota Corolla. Het is na de Toyota C-HR de tweede SUV van Toyota in het C-SUV-segment. De Corolla Cross is het eerste Toyota model dat uitgerust is met Toyotas hybridetechnologie van de vijfde generatie. Ook nieuw is Toyota Smart Connect, een multimediasysteem dat snel reageert en veel functionaliteiten belooft. Naar verwachting is de nieuwe Toyota Corolla Cross vanaf het najaar van 2022 in Nederland leverbaar.
Lees verder

Polestar 3 aangekondigd
Polestar heeft een afbeelding vrijgegeven van de komende Polestar 3, die naar verwachting in 2022 wordt gelanceerd. De Polestar 3 is de eerste SUV van het merk en is de eerstePolestar die in de VS wordt gebouwd, in Charleston, South Carolina.
Lees verder