woensdag 1 december 2021

Historische kleuren terug bij Porsche

AUTOZINE
Historische kleuren terug bij Porsche
Porsche Exclusive Manufaktur breidt het assortiment speciale lakkleuren voor alle modelseries uit met de nieuwe opties Paint To Sample en Paint To Sample Plus. De nadruk ligt hierbij op typische Porsche-kleuren uit de historie van de sportwagenfabrikant. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om individuele kleurtinten op basis van specifieke klantenwensen te cre?ren.
Lees verder

Suzuki prijst nieuwe S-Cross 2022
Suzuki maakt de prijzen van de nieuwe S-Cross bekend. De prijzen voor Suzukis nieuwste SUV beginnen bij 26.875 euro voor de S-Cross Comfort. Vanaf vrijdag 17 december 2021 is de nieuwe S-Crosste zien bij de Nederlandse Suzuki-dealer.
Lees verder

Opel introduceert Private Lease Flex
Opel introduceert een nieuwe Flex Lease-optie voor private lease-klanten waarbij na twaalf maanden eenvoudig kan worden gewisseld van auto. Naar wens kan ook het contract boetevrij worden beeindigd, met een opzegtermijn van een maand.
Lees verder

Skoda KAROQ aangepast voor 2022
De Skoda KAROQ is aangepast voor modeljaar 2022. Het uiterlijk is aangescherpt en op technisch gebied is de SUV gemoderniseerd. Een digitaal instrumentarium wordt medio 2022 standaard en full-LED matrix koplampen zijn voortaan als optie leverbaar. Daarnaast zijn er nieuwe assistentie- en infotainmentsystemen inclusief uitgebreide connectiviteit. De vernieuwde KAROQ is er ook met duurzame bekledingsmaterialen. Verder vallen de EVO-motoren op door relatief gunstige verbruik- en emissiecijfers.
Lees verder

Autotest: Porsche 911
Het is al decennialang een ritueel. Wanneer kleine jongetjes groot worden en zakelijk succes boeken, belonen ze zichzelf met hun droomauto. Die droomauto is altijd de auto uit hun jeugd: de Porsche 911. Daarom blijft de 911 al decennialang trouw aan hetzelfde concept en dezelfde uitstraling. Houdt ook generatie "922" deze droom in stand?
Lees verder