dinsdag 28 december 2021

Keuze van de Redactie: De drie auto’s die ertoe doen volgens Joram Van Acker (2021)

AUTOFANS
Keuze van de Redactie: De drie auto's die ertoe doen volgens Joram Van Acker (2021)
Taal Nederlands Ieder jaar wordt het automobiele landschap verrijkt met de komst van talrijke nieuwe modellen; het ene al impactvoller dan het andere. Daarom bekijkt de Autofans-redactie de stand van zaken in het jaar 2021: welke drie auto's die er écht toe doen vinden we vandaag de dag op de markt?
Lees verder

Keuze van de Redactie: De drie auto's die ertoe doen volgens Joram Van Acker
Taal Nederlands Ieder jaar wordt het automobiele landschap verrijkt met de komst van talrijke nieuwe modellen; het ene al impactvoller dan het andere. Daarom bekijkt de autofans-redactie de stand van zaken in het jaar 2021: welke drie auto's die er écht toe doen vinden we vandaag de dag op de markt?
Lees verder

David vs. Goliath: Stilstaande GR Yaris legt Land Rover moeiteloos op zijn dak
Taal Nederlands In een SUV zit je het veiligst, zegt men wel eens. Daar denkt deze bestuurder van een Land Rover Discovery Sport nu waarschijnlijk wel anders over. Na een lichte tik tegen een stilstaande Toyota GR Yaris belandde de hoogpotige namelijk op dramatische wijze met zijn wieltjes in de lucht.
Lees verder

Rijtest: BMW 420d Cabrio (2021)
Taal Nederlands De nieuwe BMW 4 Reeks komt er ook als cabrio. Die borduurt verder op de looks van de 4 Reeks Coupé en breekt met het verleden. Wij namen de 420d mee voor een test.
Lees verder

Keuze van de Redactie: De drie auto's die ertoe doen volgens Yves Wouters (2021)
Taal Nederlands Kersvers redactielid Joram liet gisteren zijn licht schijnen op zijn drie auto's die er écht toe doen op de huidige automarkt, vandaag neemt Yves de fakkel over om zijn top voor te stellen.
Lees verder