Doorgaan naar hoofdcontent

Lancia mikt op premium-imago van Mercedes-Benz

AUTOFANS
Lancia mikt op premium-imago van Mercedes-Benz
Taal Nederlands Iedereen heeft een rolmodel nodig; zo ook Lancia. Tot voor kort was het Italiaanse merk nog met uitsterven bedreigd maar nu liggen er opnieuw toekomstplannen op tafel. En daarvoor mikt Lancia naar verluidt op het aanzien van Mercedes-Benz.
Lees verder

Audi Brussels loopt productie Q4 e-tron mis
Taal Nederlands De Audi-fabriek in Vorst zal deze ochtend zijn lijnen in mineur gestart hebben, want de vestiging grijpt nipt naast de productie van de nieuwe Q4 e-tron. Zo blijft Audi Brussels ook na 2026 afhankelijk van één enkel model.
Lees verder

Honda plaagt verder met Civic Type R op Suzuka-circuit
Taal Nederlands Honda heeft een reeks teaserplaatjes de wereld in gestuurd van zijn nieuwe Civic Type R die aan de tand gevoeld wordt op het Suzuka-circuit in Japan. In camouflage, wel te verstaan, want nog steeds mogen we de hothatch niet in zijn volle glorie bewonderen.
Lees verder

Eerste test: BMW M240i Coupé (2021)
Taal Nederlands De BMW 2 Reeks is herboren in een nieuwe vorm, met een nieuw gezicht en een nieuw chassis. Gelukkig voor de puristen is het gewoonlijke recept met de motor voorin en de aandrijving achteraan er nog steeds. Maar voor hoe lang?
Lees verder

Geluid aan: Aston Martin V12 Vantage laat zich horen
Taal Nederlands Aston Martin heeft een eerste teaserafbeelding vrijgegeven van de neus van zijn nieuwe V12 Vantage, én een korte video waarin het luidkeelse gehuil van zijn motor te horen is. Aan jou om te bepalen welk deel van de nieuwe Aston je het leukste vindt…
Lees verder