dinsdag 28 december 2021

Nieuwe elektrische sedan van Turkse TOGG

AUTOWEEK
Nieuwe elektrische sedan van Turkse TOGG
AutoWeek kan je exclusief patentplaten laten zien van een geheel nieuw model van het Turkse TOGG. Het lijkt er sterk op dat het een elektrische sedan betreft die mogelijk al tijdens de CES in Las Vegas zijn publieksdebuut beleeft.
Lees verder

Benzineprijs blijft bij jaarwisseling ver boven de €2
Hoewel internationale zorgen rond de omnikronvariant van het coronavirus zorgen voor dalende olieprijzen lijkt de Nederlandse adviesprijs voor een liter benzine (E10) bij de jaarwisseling toch ruim boven de €2 te blijven liggen. Dat meldt United Consumers.
Lees verder

Droom mee: nieuwe elektrische stationwagon uit Verenigde Staten
Het Amerikaanse Alpha Motors heeft nog nooit daadwerkelijk een auto gebouwd, maar slingert wel het ene na het andere visioen van een nieuw elektrisch model de wereld in. Vandaag breidt het merk zijn vooralsnog puur in digitale vorm bestaande portfolio uit met elektrische stationwagon. We maken kennis met de Alpha Saga Estate.
Lees verder

Zorgen om achterblijvende laadinfrastructuur in Duitsland
In Nederland lopen we voorop als het gaat om de laadinfrastructuur voor elektrische auto's. Bij onze oosterburen in Duitsland gaat het een stuk minder snel. Branchevereniging VDA trekt aan de bel: de uitbreiding moet sneller, anders komen de overheidsdoelen in gevaar.
Lees verder

Audi RS6 Avant breekt snelheidsrecord met kerstboom op dak
Soms zijn het de nutteloze dingen die het leven net even mooier maken. Een snelheidsrecord breken met een kerstboom op het dak lijkt ons daar een perfect voorbeeld van.
Lees verder