donderdag 2 december 2021

Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e

AUTOZINE
Opel vergroot bereik Corsa-e en Mokka-e
Opel heeft de volledige elektrische Corsa-e en Opel Mokka-e verbeterd. Voortdurende ontwikkeling van beide modellen heeft ertoe geleid dat er een toename van het rijbereik is gerealiseerd; niet alleen in de offici?le WLTP-cyclus (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedure), maarook in de dagelijkse praktijk.
Lees verder

Bentley Continental als Mulliner Black
Bentley gaat zijn Continental GT en GT Convertible ook als Mulliner Blackline aanbieden. Het merk bouwt daarmee voort op de populariteit van het Blackline-pakket dat als optie wordt aangeboden voor het volledige Bentley-gamma.
Lees verder

Opel onthult nieuwe Astra Sports Tourer
Na de lancering van de nieuwe Astra hatchback in september 2021, volgt nu de stationwagon: de volledig nieuwe Opel Astra Sports Tourer. Direct vanaf de verkoopstart is de nieuwkomer ook leverbaar als plug-in hybride. De nieuwe Astra Sports Tourer vervolgt Opels traditie van compacte stationwagons, die bijna 60 jaar geleden begon met de Kadett Caravan. Met dat model was Opel de eerste Duitse fabrikant die een compacte stationwagon leverde.
Lees verder

Mercedes werkt samen met Factorial Enrgy
Op weg naar een volledig elektrische toekomst zijn Mercedes-Benz en Factorial een technologische samenwerking overeengekomen. Het doel van het partnership is de gezamenlijke ontwikkeling van geavanceerde accutechnologie?n, te beginnen met cellen en modules tot en met de integratie in de voertuigaccu. Komend jaar worden de eerste celprototypes getest.
Lees verder

Suzuki introduceert nieuwe hybride motor
Suzuki introduceert een nieuwe hybride aandrijflijn. Deze nieuwe Full Hybrid-aandrijflijn is net als de Smart Hybrid volledig door Suzuki ontwikkeld. Bij de Full Hybrid werkt een elektromotor samen met een 1,5 liter viercilinder benzinemotor, waarmee zowel hybride kan worden gereden, alsook volledig elektrisch.
Lees verder