Doorgaan naar hoofdcontent

Over de manuele bak en de dubbele koppeling, met Nico De Visscher (Tremec) - RoadTrip #52

AUTOFANS
Over de manuele bak en de dubbele koppeling, met Nico De Visscher (Tremec) - RoadTrip #52
Taal Nederlands In onze podcastaflevering van deze week gaan we de technische toer op. De versnellingsbakken van Tremec vinden hun weg naar de Ford Mustang en ander cool materiaal, maar worden gewoon bij ons in West-Vlaanderen ontwikkeld. Nico De Visscher weet er alles over.
Lees verder

Modeljaarupdate maakt Land Rover Discovery Sport properder (2021)
Taal Nederlands Land Rover pakt zijn Discovery Sport subtiel aan voor het nieuwe jaar. De gezinsavonturier krijgt een lagere CO2-uitstoot en een sneller infotainmentsysteem, en een eigentijdse Urban Edition vervoegt het assortiment.
Lees verder

Mercedes-Benz plaagt met silhouet van Concept EQXX
Taal Nederlands Binnenkort onthult Mercedes-Benz zijn Concept EQXX. In tegenstelling tot wat zijn naam doet vermoeden wordt dat geen extra extreme elektrische versie van wijlen de X-Klasse, maar wel iets veel en veel efficiënters dan dat.
Lees verder

Citroën My Ami Buggy Concept is Ami voor het avontuur
Taal Nederlands De Citroën Ami heeft in zijn standaardvorm al heel wat harten veroverd — ongeacht of die over een B-rijbewijs beschikken. Deze Ami Buggy Concept wil daar ook nog eens de harten van de meer avontuurlijk ingestelden aan toevoegen.
Lees verder

Officieel: Fiat Scudo is oude bekende besteller (2021)
Taal Nederlands Fiat haalt de Scudo-naam vanonder het stof en kleeft die op zijn nieuwe middelgrote bestelwagen. De auto deelt zijn platform en carrosserie grotendeels met zijn Stellantis-neven en krijgt dus de bekende aandrijflijnen mee — waaronder ook eentje op elektriciteit.
Lees verder