dinsdag 28 december 2021

Redactie blikt vooruit op 2022 - Stéphan Vermeulen

AUTOWEEK
Redactie blikt vooruit op 2022 - Stéphan Vermeulen
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. Vandaag aan het woord: Stéphan Vermeulen.
Lees verder

Vanderhall komt met tweede elektrische offroader
Vanderhall is vooral bekend van zijn driewielige levensgenieters, maar volgend jaar brengt het Amerikaanse bedrijf met de Brawley ook een elektrische offroader met vier wielen op de markt, ook in Nederland. Die Brawley lijkt niet de enige vierwielige avonturier van het merk te blijven.
Lees verder

Honda Civic Type-R Prototype klaar voor debuut
De aanloop naar de onthulling van de nieuwe Honda Civic Type-R is een lange. Honda verzacht de wachtpijn voor de liefhebber van hitsige hatchbacks door de Civic Type-R Prototype in januari op een beursvloer te parkeren.
Lees verder

Weblog: Wat bezielt je om zo'n ding te kopen? - Weblog
Een jaar geleden vroeg ik me hardop af wat voor auto ik voor de deur wilde zetten. Vanwege het thuiswerken was een 'verstandige' auto niet langer nodig en dus kwam er ruimte voor een auto waar je eigenlijk een liefhebber voor moet zijn om ervoor te gaan. Ik liet mijn gedachten glijden langs de meest uiteenlopende auto's en overwoog zelfs heel kort een Ford Escort Mk4, puur uit nostalgische overwegingen. Maar zo snel als die bijzondere optie in mijn hoofd was gekomen, zo snel verdween-ie ook ...
Lees verder

Deze auto's vieren een jubileum in 2022
Met een nieuw jaar voor de deur wacht er uiteraard ook weer een reeks jubilea voor diverse auto's. Van 10 tot 125 jaar oud, we zetten alle belangrijkste jubilarissen van 2022 voor je op een rijtje.
Lees verder