woensdag 1 december 2021

Samen de toekomst van quantum computing vormgeven: BMW Group en RWTH Aachen University tekenen contract voor "Quantum...

BMW GROUP
Samen de toekomst van quantum computing vormgeven: BMW Group en RWTH Aachen University tekenen contract voor "Quantum Information Systems" bijzondere leerstoel.
+++ € 5,5 miljoen voor bijzondere leerstoel en netwerkfonds +++ Een belangrijke mijlpaal voor de industrialisatie van quantum computing +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW keert terug naar Art Basel in Miami Beach als officiële mobiliteitspartner. BMW presenteert de nieuwe BMW Concept XM met kunstenaar Kennedy Yanko en Grammy-award winnaar NAS.
BMW is in 2021 opnieuw officieel partner van Art Basel in Miami Beach. Als langdurige wereldwijde partner van de shows in Basel, Miami Beach en Hong Kong, biedt BMW opnieuw haar VIP shuttle service en viert 50 jaar BMW Group Cultural Engagement met de presentatie van de nieuwe BMW XM concept car samen met de kunstenaar Kennedy Yanko en hip-hop legende NAS. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Feestelijke MINI Electric begint aan een liefdadigheidstour in december.
Een MINI Electric, verpakt in 2.000 slimme LED-verlichting door Twinkly, neemt momenteel deel aan een vijf weken durende tour door het Verenigd Koninkrijk om feestelijke vrolijkheid te verspreiden en geld in te zamelen voor drie belangrijke goede doelen; de MS Trust, Duchenne UK en Alzheimer's Society. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

Duurtest op ijs en sneeuw: De BMW i7 rijdynamiektest op de poolcirkel.
Prototypes van 's werelds eerste puur elektrisch aangedreven luxe sedan voltooien laatste tests van de aandrijfsystemen en het onderstel rond het wintertestcentrum van BMW Group in Arjeplog, Zweden. Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW gaat verder met succesvol audio entertainment format en maakt het interactief: Tweede seizoen van de podcast thriller "Hypnopolis" gelanceerd.
+++ Het verhaal van de Britse sterauteur Robert Valentine is gebaseerd op toekomstscenario's die gaan over de thema's mobiliteit en het leven in de stad +++ Nieuwe afleveringen richten zich op de circulaire economie. Uitgebreide productie in Hamburg en Los Angeles +++ Luisteraars kunnen de actie beïnvloeden met korte spraakopdrachten +++ Bijgaand het volledige, Engelstalige persbericht.
Lees verder