woensdag 22 december 2021

Shell plaatst honderden snelladers bij bouwmarkten

AUTOWEEK
Shell plaatst honderden snelladers bij bouwmarkten
Wie klusspullen bij een vestiging van Gamma of Karwei gaat halen, kan zijn elektrische auto binnenkort ter plekke aan een snellader van Shell hangen.
Lees verder

Volkswagen en TomTom verlengen samenwerking
Volkswagen verlengt de jarenlange samenwerking met het Nederlandse TomTom. De twee gaan zelfs samen een nieuwe navigatie-omgeving ontwikkelen, die vanaf 2023 in Volkswagen-producten moet verschijnen.
Lees verder

Alfa Romeo Mito QV - Op de Rollenbank
Of je de Alfa Romeo Mito nou een geslaagde auto vindt of niet, je zult het met ons eens zijn dat de 170 pk sterke QV-versie de aantrekkelijkste uit de reeks is. Dat is op zichzelf al een zeldzame uitvoering, maar die van Jarno Vleeming is helemaal een witte raaf.
Lees verder

Kaiser Special (1949) - In het Wild
Er zijn in de loop der jaren enkele auto's voorbijgekomen in 'In het Wild' waarvan we zo goed als zeker wisten dat het om het enige exemplaar in Nederland ging. Dat zou ook zomaar kunnen gelden voor deze Kaiser uit 1949.
Lees verder

Weblog: Weblog - Hoe design zichzelf de strot omdraait
Design is tegenwoordig niets meer dan het marktconforme stijlgemiddelde; de optelsom van alle hoekjes en vouwtjes, kieren en gaten, led- en lasertierelantijnen waarmee fabrikanten elkaar op stang joegen tot er niks nieuws meer te verzinnen viel. Nou ja, normale auto's, maar daar zit de verwende markt behalve in het Dacia-segment niet op te wachten. Het draait zichzelf de strot om. Nou niet de Aziatische copycats alle schuld in de schoenen schuiven. Het ligt genuanceerder. De Europese ...
Lees verder