donderdag 23 december 2021

Subaru laat elektrische STI E-RA Concept zien

AUTOWEEK
Subaru laat elektrische STI E-RA Concept zien
Subaru stapt langzaam over op EV's. Na de elektrische Subaru Solterra toont het merk op de Tokyo Auto Salon van 2022 de STI E-RA Concept, een EV die momenteel nog letterlijk en figuurlijk in nevelen gehuld is.
Lees verder

Redactie blikt vooruit op 2022 - Michiel Willebrands
Na bijna twee jaar corona is een blik in de toekomst lastiger dan ooit. Een energiecrisis stak recent de kop op. Chiptekorten gooien product- maar vooral productieplanningen overhoop. Daardoor komen nieuwe modellen zomaar een halfjaar later op de markt. In onze jaarlijkse persoonlijke vooruitblikken zie je dat terug, met daarin niet alleen auto's. We beginnen met de vooruitblik van Michiel Willebrands.
Lees verder

Jaarlijks talloze verkeersdoden door onveilige bermen
Een groot deel van de bermen langs onze wegen is onveilig. Dat blijkt uit een nieuwe rapportage van Rijkswaterstaat die door minister Visser (Infrastructuur) naar de Tweede Kamer is gestuurd, meldt het AD. Bermen veiliger maken, kan ieder jaar talloze verkeersdoden schelen, stellen experts in de krant.
Lees verder

Lotus Elise (1998) - Liefhebber Gezocht
Lotus heeft de laatste Elise, Exige en Evora gebouwd. Daarmee sluit in zekere zin het boek voor het oude Lotus, daar de toekomst grotere en bovendien elektrische modellen brengt. Met een zekere weemoed brengen we je daarom graag deze eerste generatie Elise onder de aandacht.
Lees verder

Eindejaarsvideo - Stéphan - Ford Puma ST
Nog een keer genieten van een V8, nog een keer zelf schakelen, nog een keer genieten van een Europese Ford Mondeo. Alles in deze eindejaarsvideo staat in het teken dingen met Fords, want in de eerste terugblikt komt Stéphan Vermeulen daarmee aanzetten. Eerste keus voor deze video was de Ford Mustang Mach-1 maar die was nog niet beschikbaar op de opnamedatum met een andere Ford Performance vermaakt hij zich prima. En daarbij, de Ford Puma ST reed hij weliswaar in de laatste dagen van 2020, het ...
Lees verder