Doorgaan naar hoofdcontent

Tesla verkoopt fluitje 'voor klokkenluiders'

AUTOWEEK
Tesla verkoopt fluitje 'voor klokkenluiders'
In de Amerikaanse online Tesla Shop was kortstondig een wel heel eigenaardig product te vinden. Voor 50 dollar kon je de Cyberwhistle aanschaffen, een fluitje in de vorm van de Cybertruck dat eigenlijk als verborgen kritiek op 'klokkenluiders' en Apple fungeerde.
Lees verder

Kentekens scannen voor opsporing blijft toegestaan
De overheid mag voorlopig kentekens van auto's blijven scannen om te kijken of de eigenaar boetes nog niet heeft betaald, of wordt gezocht door justitie. Belangenorganisatie Privacy First eiste in een kort geding dat de opsporingsmethode zou worden verboden, maar de rechtbank in Den Haag wees die eis af.
Lees verder

Volkswagen ID Buzz in de kou gezet
Volgend jaar brengt Volkswagen eindelijk de ID Buzz op de markt, een elektrische bedrijfswagen met sterke designinvloeden van de oer-Volkswagebusjes. Op een nieuwe set spionageplaten is die ID Buzz beter dan ooit te zien.
Lees verder

Brandstofprijzen lijken over piek heen
De brandstofprijzen zakken nu al een tijdje. Op het niveau van vorig jaar zijn we nog lang niet, maar er is wel een goede kans dat een liter benzine binnenkort weer minder dan 2 euro kost.
Lees verder

Nieuwe Kia Sportage vanaf net geen €35.000
De extravagant gelijnde nieuwe Kia Sportage is een maand na zijn Europese debuut al op de Nederlandse prijslijst gezet. De nieuwe Sportage heeft een vanafprijs van €34.895 en staat al vanaf medio december bij de dealers.
Lees verder