Doorgaan naar hoofdcontent

Tientallen verkeersboetes ongeldig wegens foute werkwijze

AUTOWEEK
Tientallen verkeersboetes ongeldig wegens foute werkwijze
Er zijn tientallen verkeersboetes ingetrokken door het Openbaar Ministerie nadat Verkeersboete.nl namens de boete-ontvangers bezwaar maakte. Agenten zouden de mensen in kwestie wegens de coronamaatregelen niet staande hebben gehouden, terwijl dat wel gewoon kon.
Lees verder

Volkswagen ID Buzz in beeld
In 2022 is het eindelijk zover: de Volkswagen ID Buzz. Momenteel zitten we in het laatste deel van een recordlange 'lekkermaak-fase', en daarin toont Volkswagen een slechts in afleidende kleuren gehulde versie van het elektrische busje.
Lees verder

Tesla maakt spelletjes spelen tijdens rijden onmogelijk
Eerder deze week werd bekend dat de Amerikaanse verkeersveiligheidswaakhond NHTSA een groot onderzoek wil doen naar gamen tijdens het rijden in Tesla's. Het merk lijkt dit voor te willen zijn en maakt het rijdend gamen met een update onmogelijk.
Lees verder

VDL Nedcar in gesprek met Rivian over productie
VDL Nedcar had onlangs een bittere pil te slikken toen het Amerikaanse Canoo zich terugtrok uit een productiedeal. Nu is er echter een partij in beeld waar veel hogere verwachtingen van zijn: Rivian.
Lees verder

CES in gevaar: grote namen als GM zeggen af
De voortgang van de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas lijkt in gevaar. Onder meer General Motors heeft aangegeven niet te gaan, uit zorgen om de oprukkende Omicronvariant van het coronavirus.
Lees verder