woensdag 1 december 2021

TomTom IndiGo: complete digitale interface voor autofabrikanten

AUTOWEEK
TomTom IndiGo: complete digitale interface voor autofabrikanten
TomTom ken je waarschijnlijk van de losse navigatiesystemen en van de navigatiesoftware die het daarop en daarnaast aanbiedt. Nu komt het Nederlandse bedrijf met iets heel anders. We maken digitaal kennis met TomTom IndiGo, een volledig modulair softwareplatform dat autofabrikanten in hun modellen kunnen toepassen.
Lees verder

Hennessey Project Deep Space: automobiele waanzin
Het Amerikaanse Hennessey Performance is als een kind achter de kleitafel. Aan fantasie heeft het bedrijf geen gebrek en als iemand roept met een hypercar te komen, moet het bedrijf daar nog even overheen met een nog maffer gevaarte. De Texanen etaleren hun kinderlijke speelsheid en de passie voor eindeloze bergen pk's door een nieuwe hyper-GT aan te kondigen. Met zes wielen.
Lees verder

Reactiemogelijkheden op AutoWeek.nl flink uitgebreid
Op AutoWeek.nl hebben we veel actieve en betrokken volgers die graag van zich laten horen en met elkaar in gesprek gaan. Om dat duidelijker en nog gezelliger te laten verlopen, zijn er voortaan meer mogelijkheden bij het reageren op artikelen en video's.
Lees verder

Nieuwe Opel Astra Sports Tourer is ruime stationwagon
Gecharmeerd van de nieuwe Opel Astra, maar geef je de voorkeur aan een stationwagen? Ook dan kun je Opel's nieuwe compacte middenklasser gewoon op je shortlist zetten. Dit is namelijk de splinternieuwe Opel Astra Sports Tourer, een praktische pakezel die ook als plug-in hybride beschikbaar komt.
Lees verder

Vrachtwagenchauffeurs: 'Stop met brakechecken!'
Het zogenoemde brake checken is een gevaarlijke handeling waarbij een voorligger hard op de rem trapt om een bepaald signaal af te geven aan het voertuig dat erachter rijdt. Wat blijkt? Maar liefst bijna negentig procent van de Nederlandse vrachtwagenchauffeurs geeft aan deze vorm van levensgevaarlijke verkeersagressie meerdere malen te hebben ondervonden.
Lees verder