Doorgaan naar hoofdcontent

Toyota GR Yaris Hydrogen lust waterstof!

AUTOWEEK
Toyota GR Yaris Hydrogen lust waterstof!
Toyota trekt een opvallend technisch uithangbord uit de hoge hoed. We maken kennis met de GR Yaris Hydrogen, een hitsige driedeurs Yaris met waterstoftechnologie aan boord. Opvallend: de GR Yaris Hydrogen is niet elektrisch aangedreven!
Lees verder

Toyota Yaris GR Sport: meer dan uiterlijk vertoon
Toyota pakt in één klap uit met een hoop nieuws voor meerdere modellen. Bij de Yaris is onder meer de sportievere GR Sport-uitvoering nieuw. De compacte Japanner wordt lekker dik aangekleed, maar er gebeurt meer.
Lees verder

Lexus ROV Concept is kleine pretmachine
Lexus laat zich met de ROV Concept van een heel andere kant zien. De ROV Concept is een ultiem vrijetijdsspeeltje met een interessante aandrijflijn.
Lees verder

Test: Porsche Taycan GTS
De Taycan was er tot voor kort als naamloos basismodel, als 4S, als Turbo en als Turbo S. Porsche wrikt net als bij de 911 een kiertje tussen de 4S en de Turbo en perst daar de GTS tussen. Op het circuit van Mallorca zoekt Sandor uit of deze GTS daadwerkelijk iets toevoegt aan het gamma.
Lees verder

Toyota: in West-Europa emissievrij vanaf 2035
Toyota presenteert concrete elektrificatieplannen voor de West-Europese markt. Vanaf 2035 verkoopt het merk in West-Europa alleen nog emissievrije auto's. Dat zijn dus elektrische aangedreven modellen met of zonder brandstofcel.
Lees verder