Doorgaan naar hoofdcontent

Volkswagen keurt TDI's officieel goed voor biodiesel

AUTOWEEK
Volkswagen keurt TDI's officieel goed voor biodiesel
Volkswagen zet momenteel vol in op elektrificatie, maar laat de verbrandingsmotor vooralsnog niet links liggen. De autofabrikant uit Wolfsburg keurt zijn laatste lichting viercilinder dieselmotoren namelijk officieel goed voor het gebruik van biodiesel. Daarnaast zegt Volkswagen de verbrandingsmotor de komende jaren nog verder te blijven ontwikkelen.
Lees verder

Vernieuwde Volkswagen Polo GTI heeft een prijs
De gefacelifte Volkswagen Polo staat al een tijdje in de showroom, maar de vernieuwde Polo GTI had nog geen vernieuwde prijs. Die blijkt niet mee te vallen.
Lees verder

Chevrolet Corvair (1965) - Liefhebber Gezocht
In deze nog behoorlijk nieuwe rubriek zijn al enkele auto's aan bod gekomen die je zo mee kunt nemen om er de weg mee op te gaan. Deze Chevrolet Corvair vormt daarop duidelijk een uitzondering. Dat maakt het echter misschien nog wel meer een auto die echt een liefhebber als nieuwe eigenaar kan gebruiken.
Lees verder

Arrival presenteert 'Uber-auto'
Er wordt wel eens gekscherend gezegd dat een Mercedes-Benz E-klasse de perfecte taxi is. Daar denken ze bij Uber en Arrival anders over. Laatsgenoemde presenteert nu de Arrival Car, een elektrische auto die is ontstaan in samenwerking met Uber-chauffeurs.
Lees verder

'Elektrisch' populairste aandrijfvorm middelgrote SUV's in Europa
Zo hard kan het dus gaan: de elektrische aandrijflijn is in één jaar aanwezigheid uitgegroeid tot de populairste aandrijfvorm onder middelgrote SUV's in Europa. Hun marktaandeel steeg van 0 naar 35 procent, waarmee benzine en diesel het nakijken hebben.
Lees verder