Doorgaan naar hoofdcontent

Weblog: Weblog - Wat doe jij als degene die je inhaalt gas geeft?

AUTOWEEK
Weblog: Weblog - Wat doe jij als degene die je inhaalt gas geeft?
Prima, ik weet hoe Octavia RS-rijders zijn. Die willen knallen met hun vlotte middenklasser. Daar leek het gat te komen, nog even die Volvo S60 Drive voorbij, de ingestelde snelheid op mijn cruise control met 2 km/h verhogen om de ergernis van de RS-bestuurder over mij niet te lang meer te laten duren...maar wat doet die Volvo-rijder? Die geeft gas bij terwijl ik naast hem zit en blijft bovendien op de middelste rijstrook rijden, terwijl de rechter duidelijk leeg is. De RS-rijder wordt het ...
Lees verder

GMC teast elektrische Sierra pick-up
GMC gunt de wereld een eerste blik op de allereerste volledig elektrische GMC Sierra pick-up truck. Nieuw is de auto dus zeker, maar een verrassing allerminst.
Lees verder

Mazda verbetert MX-5 subtiel voor nieuw modeljaar
De vierde generatie van de Mazda MX-5, genaamd ND, loopt sinds 2015 in min of meer ongewijzigde vorm mee. Mazda voert ook voor modeljaar 2022 geen rigoureuze wijzigingen door, maar verbetert de MX-5 onderhuids en komt met een nieuwe interieur- en exterieurkleur voor de roadster.
Lees verder

Elektrische Lexus RZ nu in vol ornaat
Lexus laat meer zien van zijn eerste puur als elektrische auto ontwikkelde model: de RZ. De voluit RZ 450e gedoopte EV is nauw verwant aan de onlangs gepresenteerde Toyota bZ4X.
Lees verder

Audi investeert (nog) meer in EV's
Audi investeert de komende vijf jaar 18 miljard euro in de ontwikkeling van elektrische auto's. Dat is meer dan het bedrag dat vorig jaar werd genoemd. Ook het totale investeringsbudget wordt iets opgeschroefd.
Lees verder