maandag 24 januari 2022

Alfa Romeo 'Giulia' - Blik to the Future

AUTOWEEK
Alfa Romeo 'Giulia' - Blik to the Future
Alfa Romeo-liefhebbers. Als er één groep autoliefhebbers is die niet zit te wachten op een wereld vol EV's, dan is het vermoedelijk deze. Toch moeten ook zij eraan geloven, maar Alfa lijkt zijn uiterste best te doen om de onontkoombare stap zo pijnloos mogelijk te laten verlopen.
Lees verder

Audi 80 (1976) - In het Wild
Het is hartje winter en veel klassiekers verschuilen zich binnen tot het voorjaar aanbreekt, maar deze schitterende Audi 80 niet! Gelukkig maar, kunnen wij er even van genieten.
Lees verder

Zo succesvol is de Mazda CX-5 al tien jaar lang
Mazda viert de tiende verjaardag van de Mazda CX-5. Die is zeker een feestje waard, want de CX-5 is al tien jaar erg succesvol en stond bovendien aan de wieg van de huidige designtaal en een succesvolle CX-modellenreeks. Een terugblik!
Lees verder

De V16 die BMW in het geheim bouwde
In deze tijden van downsizing lijkt het ondenkbaar, maar door de jaren heen hebben tal van merken een zestiencilinder gebouwd. Bij BMW gebeurde dat zelfs in het geheim.
Lees verder

Aston Martin DBX 'S' wordt krachtigste SUV ter wereld
Aston Martin laat op zijn social media-kanalen een plaatje zien van een in duisternis gehulde DBX. Dit wordt de krachtigste SUV op de markt, stelt het merk.
Lees verder