maandag 3 januari 2022

Alpha Room: visie op autonoom vervoer

AUTOWEEK
Alpha Room: visie op autonoom vervoer
Alpha Motor Corporation sloot 2021 af met een zoveelste nieuwe toekomstvisie en het bedrijf dat op een prototype na nog geen enkele auto heeft gebouwd en ook in de eerste week van 2022 kunnen we je een nieuw model van het bedrijf.
Lees verder

In beeld: filelengtes van 2021 vs. 2019
Dat het afgelopen jaar nog steeds minder druk was op de weg dan in 2019, zal je niet verbazen. Rijkswaterstaat bracht de verschillen in filelengtes tussen afgelopen jaar en het laatste pre-coronajaar in kaart. 2021 lag niet altijd onder het niveau van 2019.
Lees verder

Honda Accord 2.0i - 2011 - 377.591 km - Klokje Rond
Honda's komen meer dan eens ijzersterk voor de dag in onze Klokje Rond-keuringen. Voorafgaand aan deze keuring krijgen we een gedetailleerde onderhoudshistorie van eigenaar Peter Baaijens die zo op het oog ook nog eens een keurige bestuurder lijkt. Alle seinen staan op voorhand op groen voor een grandioos succesverhaal.
Lees verder

Ford Taunus (1976) - In het Wild
De Ford Taunus was ooit in groten getale vertegenwoordigd op de Nederlandse wegen en er zijn nog altijd honderden van over. Toch is het al jaren geleden dat er eentje in 'In het Wild' verscheen. Tijd om dat recht te zetten.
Lees verder

Mercedes-Benz Vision Vision EQXX: 1.000 kilometer elektrisch
Mercedes-Benz heeft met de Vision EQXX een futuristisch uithangbord van zijn technische kennis en kunde uit de doeken gedaan. De Vision EQXX laat zien waartoe Mercedes-Benz op elektrogebied in staat is. Dat blijkt behoorlijk wat.
Lees verder