dinsdag 25 januari 2022

Aston Martin plaagt met “krachtigste luxe-SUV ter wereld”

AUTOFANS
Aston Martin plaagt met "krachtigste luxe-SUV ter wereld"
Taal Nederlands Aston Martin is nog relatief jong in de wereld van de SUV, maar ze plaatsen hun naam er meteen al achter een gewaagde claim. Op hun sociale media hebben de Britten namelijk een teaser van een opgefokte DBX geplaatst, en die wordt volgens hen "de krachtigste luxe-SUV ter wereld."
Lees verder

Nissan Juke Kiiro wil een beetje Batmobile zijn (2022)
Taal Nederlands Ter ere van zijn samenwerking met de nieuwste Batman-film zet Nissan zijn Juke wat extra in de verf. Letterlijk, want de speciale editie onderscheidt zich van de crossovermassa door een nieuwe carrosseriekleur en een aantal gele accenten.
Lees verder

Rijtest: Hyundai Bayon 1.0 T-GDI 48V 7DCT (2021)
Taal Nederlands Eentje is geentje moeten ze bij Hyundai gedacht hebben. Waardoor ze een tweede compacte crossover op de wereld loslaten naast de Kona. De Bayon is geboren! Of hij potten weet te breken in een felbevochten segment?
Lees verder

Nu echt: de Alfa Romeo Tonale komt eraan
Taal Nederlands Na heel wat geduld te moeten oefenen krijgen we binnenkort dan toch de Alfa Romeo Tonale te zien. Op 8 februari trekken de Italianen het doek van hun nieuwe SUV. Dit mogen we verwachten.
Lees verder

Mini Recharged is originele klassieker onder stroom
Taal Nederlands "De toekomst is elektrisch," klinkt het steeds vaker, maar geldt dat ook voor klassiekers? Bij Mini zien ze er alvast geen graten in: ze voorzien ze naar wens zelf van een aandrijflijn op stroom.
Lees verder