Doorgaan naar hoofdcontent

BMW iX M60 laat elektrische spierballen zien (2022)

AUTOFANS
BMW iX M60 laat elektrische spierballen zien (2022)
Taal Nederlands BMW heeft een overtreffende trap aan zijn iX-gamma toegevoegd. De op zich al potente elektrische SUV krijgt nu de M-behandeling in de vorm van de iX M60, en die combineert zijn twee elektromotoren tot een totaalplaatje van 619 pk en 1.100 Nm koppel.
Lees verder

Vision-S 02: komt Sony dan toch naar autosector?
Taal Nederlands Technologiegigant Sony neemt dit jaar een nieuwe conceptcar mee naar het CES in Las Vegas: de Vision-S 02. Daarmee komt het bedrijf terug op zijn aankondiging van begin vorig jaar, waarbij ze zeiden dat ze toch niet naar de autosector gingen komen met hun eerder gepresenteerde Vision-S. Volg je nog?
Lees verder

Euro NCAP: dit waren de veiligste auto's van 2021
Taal Nederlands Ieder jaar mogen de nieuwe automodellen zich verwachten aan de pijnlijkste der beproevingen: de crashtests van Euro NCAP. Na heel wat geweld wijzen de ingenieurs iedere auto een veiligheidsscore van nul tot vijf sterren toe. Dit waren de hoogste scoorders in 2021.
Lees verder

Rijtest + video: McLaren GT (2021)
Taal Nederlands Met gesculpteerde modellen als de Senna, de Elva of de Speedtail lijkt het alsof het in Woking steeds radicaler en extremer moet. Deze McLaren GT wil wat minder sterk van het netvlies spatten en de eerste grand tourer van de Britten worden. Mag de volumeknop een beetje zachter?
Lees verder

Renault plaagt met eerste testbeelden Austral
Taal Nederlands De marketingafdeling van Renault stuurt een kleine waarschuwing uit. In de komende maanden zal de constructeur namelijk een honderdtal gecamoufleerde exemplaren van zijn nieuwe SUV, de Austral, de openbare weg op sturen. Ze raden dus aan om waakzaam te zijn, want je zou de auto wel eens kunnen tegenkomen.
Lees verder