zaterdag 8 januari 2022

BMW iX vs. Mercedes-Benz EQS - Dubbeltest

AUTOWEEK
BMW iX vs. Mercedes-Benz EQS - Dubbeltest
Tesla is het alleenrecht op EV's met een fatsoenlijke actieradius kwijt. Met de iX en de EQS geven BMW en Mercedes-Benz eindelijk serieus antwoord. Maar hoe verhouden die uber-EV's met elk hun eigen karakter zich onderling?
Lees verder

Audi R8 V10 Performance RWD heeft een prijs
Audi maakt bekend wat de krachtigste R8 met achterwielaandrijving moet kosten. Uiteraard is het model iets voordeliger dan de reguliere R8 Performance.
Lees verder

Tesla Model 3 op één na best verkochte auto in VK
De Tesla Model 3 heeft een bijzondere plek in de verkoopcijfers van het Verenigd Koninkrijk weten te bemachtigen. Slechts één auto verkocht afgelopen jaar beter aan de overkant van het Kanaal: de Vauxhall Corsa.
Lees verder

'BMW was grootste premiummerk in 2021'
Alles wijst erop dat BMW zijn rivaal Mercedes-Benz heeft ingehaald als het gaat om verkoopcijfers. Daarmee zou BMW zich ook het grootste premium-automerk ter wereld mogen noemen.
Lees verder

MG Marvel R - Back to Basics
De MG Marvel R is het derde model dat het nu Chinese merk in Nederland aanbiedt. Het is ook meteen de snelste en duurste MG die je momenteel kunt kopen. Hoe zit de Marvel R voor ruim 46 mille in zijn spullen? Tijd om de configurator aan te slingeren.
Lees verder