donderdag 6 januari 2022

Dacia maakt auto's smerig in Londen

AUTOWEEK
Dacia maakt auto's smerig in Londen
Dacia kliedert maar wat graag je auto onder. Het heeft een anti-schoonmaakteam samengesteld dat in Dacia's Mud Wash je schone auto onderblubbert met modder. Helemaal gratis, dat wel.
Lees verder

Volkswagen ID Buzz komt in maart
Het heeft even geduurd, maar Volkswagen weet nu eindelijk wanneer we de productieversie van de volledig elektrische ID Buzz te zien krijgen. In maart is het zover.
Lees verder

Audi S5 Quattro Sportback - Op de rollenbank
Soms heb je van die rollenbankmetingen waarvan je niet helemaal weet wat je er mee aan moet. We nemen je mee met de Audi S5 quattro Sportback die Gertjan de Bruin onlangs kocht. Hoewel er een nieuw kenteken op zit, stamt de auto uit 2012 en begon die zijn leven in Denemarken.
Lees verder

De tien populairste Klokje Rond-video's ooit
Klokje Rond bestaat precies 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom zetten we eens op een rij wat in de loop der jaren de meest populaire keuringen zijn gebleken. Wat blijkt: er is vooral veel aandacht voor auto's van de Volkswagen Groep en exclusief spul.
Lees verder

Elektrische Mercedes-Benz EQV als camper
Mercedes-Benz heeft al geruime tijd kampeerversies van de V-klasse en de Vito in het modellenaanbod: de Marco Polo en Marco Polo Activity. De EQV, het elektrische equivalent van de V-klasse, komt nu ook als camper op de markt.
Lees verder