Doorgaan naar hoofdcontent

'Diefstal katalysatoren naar recordhoogte'

AUTOWEEK
'Diefstal katalysatoren naar recordhoogte'
Er is in 2021 een recordaantal katalysatoren gestolen. Dat meldt Automotive Management op basis van cijfers van het Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit.
Lees verder

De eerste Klokje Rond (1992) - Uit de Oude Doos
Klokje Rond is uitgegroeid tot een waar begrip en één van de populairste rubrieken van AutoWeek. In de eerste week van 1992, precies 30 jaar geleden dus, hadden we de eerste Klokje Rond-keuring ooit. Toen was 2 ton nog genoeg.
Lees verder

Renault laat nieuwe SUV Austral zien
Het is dit jaar over en uit voor de Renault Kadjar. De SUV wordt opgevolgd door een splinternieuw model met een al even nieuwe naam: Austral. Het is die Renault Austral die nu in een strak zittend stickervelletje vanuit alle hoeken goed te zien is.
Lees verder

Buick Roadmaster (1950) - In het Wild
Klassiekers zijn soms indrukwekkend ook al zijn ze niet per se puntgaaf. Juist een beetje 'patina' kan er soms goed bij horen. Dat geldt ook voor deze Buick Roadmaster. Een auto die van zichzelf sowieso al indrukwekkend is.
Lees verder

Stellantis en Amazon gaan samenwerken
Stellantis en Amazon gaan op verschillende vlakken met elkaar samenwerken. Onder meer op het gebied van software voor autonoom rijden. Ook wil Amazon pakketjes gaan bezorgen met elektrische bestelbussen van de merken van Stellantis.
Lees verder