donderdag 6 januari 2022

Fiat 500X facelift is gearriveerd

Corsa Italia
Fiat 500X facelift is gearriveerd
Net voor de kerst trof je op CorsaItalia al een afgeplakt exemplaar aan: de gefacelifte 500X. We hadden al niet de indruk dat het een grote wijziging zou zijn maar het lijkt er op dat alleen de logo's zijn vervangen voor de nieuwe stijl van Fiat. Uit schermafbeeldingen uit een video blijkt dat er verder weinig nieuws onder de zon in. Voorop is het rode, ronde Fiat-logo vervangen voor...
Lees verder

Met een klassieke Giulia naar Italië
Eind 2005 kocht ik mijn witte Alfa Romeo Giulia en al snel kreeg ik het in mijn hoofd er ooit mee naar Italië te gaan. Net zo vaak als ik mijzelf echter voornam de Giulia (en mezelf…) op een Italiaanse vakantie te trakteren, verdween het idee ook weer. O ja, in Italië kwam ik ieder jaar wel, maar de Giulia bivakkeerde dan steevast in de garage thuis. Dit jaar ging het anders. Eindelijk. Tien jaar...
Lees verder