dinsdag 18 januari 2022

Fiat Multipla 1.6 – 2002 – 321.680 km - Klokje Rond

AUTOWEEK
Fiat Multipla 1.6 – 2002 – 321.680 km - Klokje Rond
De twintigjarige Kiki Luk kocht een Fiat Multipla voor een roadtrip door Europa met het idee om de auto daarna meteen weer door te verkopen. Maar helaas gooide covid roet in het eten en ging de vakantie niet door. Ze werd echter hevig verliefd op haar Italiaan met zijn gouden tint en kon er geen afscheid van nemen. Vandaag mag Tim de Leeuw beoordelen of er nog muziek in hun relatie zit.
Lees verder

Volkswagen Lamando: gelikte liftbackbroer van Golf
Volkswagen voegt een wel heel brutaal gebekte nieuwkomer toe aan zijn portfolio. We stellen aan je voor: de Volkswagen Lamando L, een auto die je met een beetje fantasie kunt zien als de Peugeot 508 van Volkswagen.
Lees verder

'Volkswagen brengt e-Up weer op de markt'
Volkswagen zou de volledig elektrische e-Up weer terug op de markt brengen. Dat claimt Automobilwoche op basis van verschillende Duitse media.
Lees verder

Formule 1-seizoen 2022: alles wat je moet weten
Het Formule 1-seizoen van 2022 nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om eens vooruit te blikken op wat er ons dit jaar allemaal te wachten staat.
Lees verder

Hier is de kans op schade aan je auto het grootst
De ene plek in Nederland is veiliger voor je auto dan de andere. Het zal je niet verbazen dat in grote steden de kans op schade of vandalisme groter is dan elders, maar Utrecht steekt er met kop en schouders bovenuit.
Lees verder