maandag 3 januari 2022

Gelukkig Nieuwjaar: Deze 10 modellen krijg je eindelijk te zien in 2022

AUTOFANS
Gelukkig Nieuwjaar: Deze 10 modellen krijg je eindelijk te zien in 2022
Taal Nederlands De Autofans-redactie wenst je een gelukkig 2022! Om het nieuwe jaar in te luiden nemen we alvast een kijkje naar tien van de — soms langverwachte — onthullingen die in de komende twaalf maanden op de planning staan.
Lees verder

BMW start nieuwe jaar met M3 Touring-teaser
Taal Nederlands Bij deze weten we al wat BMW's goede voornemens voor 2022 zijn. De Beiers sturen namelijk hun nieuwjaarswensen in de vorm van het jaartal 2022, gedrift in de sneeuw door een gecamoufleerde M3 Touring. Na ruim 35 jaar wachten wordt de krachtige break eindelijk werkelijkheid.
Lees verder

Rijtest + video: Mercedes EQS 580 4MATIC (2022)
Taal Nederlands Op amper drie jaar tijd is de elektrische familie van Mercedes uitgegroeid tot zes telgen. Waardoor het tijd was voor een Pater Familias. Deze EQS neemt de patria potestas op zich en wil zich meteen kronen tot dé luxelimousine van elektroland. Is dit de meest imposante EV die je momenteel nieuw kan kopen?
Lees verder

Mercedes EQS minder duur dankzij nieuwe basisversie (2022)
Taal Nederlands Goed nieuws voor zij die de EQS net wat te duur vonden: het model wordt ineens zo'n 30.000 euro bereikbaarder. Mercedes-Benz heeft namelijk de EQS 350 aan het gamma toegevoegd, een nieuwe basisversie met een kleinere batterij en minder vermogen.
Lees verder

Wordt Opel Insignia binnenkort grote crossover?
Taal Nederlands De grote break is dood, lang leve de grote crossover. Dat credo klinkt al langer in de vergaderzalen van bijvoorbeeld Citroën en Ford maar lijkt nu ook doorgedrongen te zijn bij Opel. Volgens de geruchten zouden de Duitsers namelijk de Insignia-naam op een SUV-achtige gaan kleven.
Lees verder