dinsdag 25 januari 2022

Hyundai hoopvol dat chiptekort in tweede kwartaal afneemt

AUTOWEEK
Hyundai hoopvol dat chiptekort in tweede kwartaal afneemt
Hyundai is hoopvol gestemd dat het chiptekort waarmee de wereldwijde autosector kampt, in het tweede kwartaal zal afnemen. Ook verwacht het bedrijf dat de verkoop dit jaar zal terugkeren naar het niveau van voor de pandemie.
Lees verder

Lamborghini al bijna volgeboekt voor 2022
Hoewel de auto-industrie piept en kraakt door het chiptekort, gaat het bij Lamborghini beter dan ooit tevoren. CEO Stephan Winkelmann stelt dat er zelfs nog amper productieplaatsen over zijn voor dit jaar.
Lees verder

'Autoverzekering kan vaak honderden euro's goedkoper'
Een autoverzekering is voor velen best een prijzig verhaal. Het loont dan ook om op zoek te gaan naar de goedkoopste aanbieder, want uit een steekproef van Geld.nl blijkt dat er erg grote verschillen zitten tussen de goedkoopste en duurste verzekeringen.
Lees verder

Volkswagen en Bosch slaan handen ineen voor autonoom rijden
De Volkswagen Groep en Bosch gaan samenwerken om de technologie die autonoom rijden mogelijk maakt sneller op de markt te brengen voor 'alle segmenten'. In 2023 worden de eerste systemen uit de samenwerking geïmplementeerd, waaronder vermoedelijk ook 'Level 3' autonoom rijden valt.
Lees verder

Porsche geeft PCM-infotainment een opfrisser
Porsche komt met een nieuwe versie van zijn infotainment-systeem Porsche Communication Management (PCM) voor de 911, Taycan, Cayenne en Panamera. Versie 6.0 beschikt over enkele nieuwe mogelijkheden en heeft een opgefriste interface.
Lees verder